* User Login

Dobrodošli, Gost. Molimo prijavite se ili se registrirajte. Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Select language:
Ili se prijavite pomoću računa svoje društvene mreže

Pretraži

Autor Tema: profil Bojana Krnjaja Kaurin na Facebooku  (Posjeta: 8800 )

Offline Zagreb-Forum

 • MAX-korisnik
 • Postova: 4991
 • Spol: Muški
 • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
profil Bojana Krnjaja Kaurin na Facebooku
« : 27-03-2012, 13:33:24 »
Spomenuta Bojana Krnjaja Kaurin je neupitno braniteljica koja je sudjelovala u obrani suvereniteta RH i to joj ne može i ne smije nitko spočitavati, no radi se o slijedećem, a to su njezine laži, huškanje, nagovaranje na nasilje, vjerska i rasna netrepeljivost, što sve spada pod kažnjiva djela Kaznenog zakona RH.

Ovo je izvod iz registra branitelja za gospođu Boju, a koji je dostupan svima te dokazuje da je ista sudjelovala u obrani suvereniteta RH:
Vrlo pohvalno  :top:U ovoj temi ću argumentirano iznijeti činjenice na temelju prikupljenih podataka koje je ista sama objavila i koji su podatci javno dostupni na internetu, te s time ne podliježu kao takvi pod nikakvu kaznenu sankciju, kao niti pod klevetu pošto ću ovdje izražavati jasno svoja mišljenja i stavove a nikako tvrdnje na osnovu  rekla.kazala.

Ujedno se zahvaljujem Boji na njenom licemjerstvu i na nagovaranju mladih nadobudnih ustaša preko facebook grupa, na trenutnoj blokadi mog facebook profila za koji ionako imam lijek jer je facebook prepun sigurnosnih rupa što ću upravo dokazati preko ovog svog foruma da iako mi je tamo zabranjeno komentiranje, da će se ipak ova stranica svejedno pojaviti na mom profilu i komentirati će se sasvim normalno, a vi se zamislite o svojoj sigurnosti, kao i o sigurnosti podataka i slika koje objavljujete preko Facebooka.

Kratko upozorenje:

Ovdje možete komentirati preko bilo koje društvene mreže ako kliknete samo na prijavu i izaberete si odgovarajuću mrežu na kojoj ste prijavljeni, možete komentirati i ispod teme da se ne prijavljujete i komentari će se vidjeti na vašim facebook profilima, no molim Vas lijepo da komentirate sa argumentima, bez vrijeđanja i nikako s prijetnjama.
Prijete isključivo neobrazovane osobe koje ne poznaju sustav elektroničkih komunikacija da ipak svaki mobitel preko IMEI-a ostavlja svoj jedinstveni otisak iako su na prepaid bonovima, a isto tako i računala ostavljaju jedinstveni trag, a največi dio ovog Portala i Foruma sam osobno pisao u cilju zaštite i sigurnosnih postavki, tako da mi doslovce ne možete ništa.
« Zadnja izmjena: 27-03-2012, 15:26:29 Mihac™ »

Offline Zagreb-Forum

 • MAX-korisnik
 • Postova: 4991
 • Spol: Muški
 • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
Odg: profil Bojana Krnjaja Kaurin na Facebooku
« Odgovori #1 : 27-03-2012, 14:10:39 »
Ovo je slika gospođe Boje koju je ona objavila preko uslužnog servisa pa se tako ne može vaditi za recimo nedozvoljeno objavljivanje nečije fotografije, jer je istu upravo ona učinila dostupnu svima bez obzira dali su prijavljeni na facebook ili nisu. Toliko o sigurnosti Facebooka, a ovo je kod do tog linka slike :
https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-snc4/187262_100001071174360_7272823_n.jpg


Na ovoj slici ćemo primjetiti da je to jedna fina dama na prvi pogled, da je majka dvoje djece i to je točno, no slike djece neću objavljivati jer se to kosi za zakonima RH iako ih raznorazne "dame" po raznim društvenim mrežama nemilice objavljuju.

Zlobu zmije otrovnice dotična gospođa iskazuje svakodnevno i prema svakome tko nema čistu plavu krv kao i ona.
Ima li ona čistu plavu krv ja nemam namjere istraživati jer nisam rasistički i nacionalistički nastrojen kao i ona. Ja ne vičem Bog I Hrvati svako malo kao da drugi narod ne postoji i kao da baš svi moraju vjerovati u Boga, jer tko nije Hrvat i tko ne vjeruije u Boga, taj je za Boju četnik, udbaš i protivnik branitelja.

Znatiželja me ipak natjerala da pogledam porijeklo njezinog prezimena , pa ako je to točno što piše ovdje
imehrvatsko.net - Ime / Prezime - Krnjaja
Tada po tome dotična dama vuče neko čudno podrjetlo koje je pretežito srpsko prezime iz Gline.

Meni stvarno nebitno, jer bi velika kršćanka kao i raznorazni njezini obožavatelji koji se kunu u Boga trebali znati da su pred Bogom svi ljudi jednaki bez obzira na rasu, vjeru, boju kože , te da je vjera osobna stvar svakoga pojedinca i to stoji također i u našim zakonima.

Njezinim fanovima ( obožavateljima) je glavna uzrečica i "srbe na vrbe", smatram da je to primitivizam i da su to glupe i neuke osobe a to je i naučno dokazano, te je također kažnjivo po kaznenim zakonima RH.

Budući da materijala ima jako dosta o Bojani Krnjaja, a ja nemam vremena kao i ona po cijele dane visiti na facebooku ili piskarati preko mobitela, to ću dopunjavati postepeno isključivo sa čvrstim i jakim argumentima, kao i sa prijetnjama njezinih obožavatelja, kojima je po mom skromnom mišljenju mjesto kod nekog psihologa, a zatim tretman u nekoj psihijatrijskoj ustanovi.

To raditi što oni rade i izjavljivati da su oni domoljubi može napraviti samo lud čovjek.
« Zadnja izmjena: 27-03-2012, 14:15:26 Mihac™ »

Offline Zagreb-Forum

 • MAX-korisnik
 • Postova: 4991
 • Spol: Muški
 • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
Odg: profil Bojana Krnjaja Kaurin na Facebooku
« Odgovori #2 : 27-03-2012, 14:42:43 »
Davno razilaženje između mišljenja Boje i mog mišljenja je bilo kada me je zamolila pravnu pomoć jer je dobila ovrhu za neke sudske troškove kod izgubljenog spora.

Napisao sam joj da pravnu pomoć po zakonima RH joj ne mogu pružiti jer zakonom o parničnom postupku to mogu raditi samo ako mi je ona obitelj, a ja nemam položen pravosudni ispit, te da si je ona sama kriva što se dovela u to stanje da mora platiti sudske troškove.

Tada se zapjenila u svojim komentarima da je ona invalid domovinskog rata i da ona ima sva prava, da jebe četnicima mater i još desetke pogrdnih izraza koji su dokaz njezine kulture, bontona i obrazovnog nivoa a ne mog.

Odgovorio sam joj da kada je urudžbirala svoj predmet da je istodobno trebala i priložiti dokaz o invaliditetu kao i na koji se članak zakona poziva radi oslobađanja sudske pristojbe, a ostale troškove u postupku mora platiti osim u nekim slučajevima kada bi se ugrozila egzistencija njene obitelji, što također mora dokazati dokumentacijom o svojim primanjima.

Vrlo mi je teško komunicirati sa takvim osobama i uvijek im prilazim sa dozom empatije pošto se nikada ne zna što se u njihovim glavama koje su još uvijek negdje u NDH uz poglavnika Pavelića događa.

Žalosno ali istinito.

« Zadnja izmjena: 27-03-2012, 14:50:52 Mihac™ »

Offline Zagreb-Forum

 • MAX-korisnik
 • Postova: 4991
 • Spol: Muški
 • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
Odg: profil Bojana Krnjaja Kaurin na Facebooku
« Odgovori #3 : 27-03-2012, 15:07:07 »
Jedno duže vrijeme je bio mir, njezine poruke su se normalno pojavljivale na zidu kao obavijesti i to doslovce s tako zadojenom mržnjom nje same i njenih virtualnih ili stvarnih prijatelja, ona to zna najbolje koji su koji, da jednostavno na njene komentare nisam imao niti volje komentirati, niti me ne zanimaju komentari gdje pišu primitivci sa štampanim slovima kao da se deru na nekoga, gdje je najduža rečenica od šest ili sedam riječi a da se pritom obavezno spominje pička, kurac, srbi i na kraju obavezno ZDS umjesto točke i sve do jednog dana kada mi je u inbox stigla njena privatna poruka s molbom.

Njezina molba se sastojala u tome da hoće roditeljima svoga bivšeg muža oduzeti i prodati kuću na ime nekih muževih davanja ili alementacije.
Ostao sam zgrožen s time ali nisam znao o čemu se radi i ona mi je kroz konverzaciju natukla neke osnovne stvari kojih ću se ja sada prisjetiti s izuzetnom točnošću, a ona ako ima dokaza za suprotno neka to dokaže ili neka me tuži da ju klevećem.

Dakle napisala mi je da se razvela od muža i da su prije toga ona i on digli zajednički kredit koji sada samo on otplaćuje. Razlozi nečije rastave me ne zanimaju jer je to njihov a ne moj život, te da joj je sud dodijelio alementaciju od nekih 2500 kuna ako se dobro sjećam, no uz muževo opterećenje s kreditom i s alementacijom njemu ne ostane ništa za život.

također mi kaže da to nju nije briga i kada joj je znao napraviti djecu neka plaća i alementaciju. Vrlo bešćutno od te fine dame kako se predstavlja jer zaboravlja da ona ima i cijelu mirovinu od 3.400 kuna kako je sama izjavila, da prima invalidninu , te da prima dječji dodatak za djecu i da uz sve to ima i besplatne knjige, dok njezin bivši muž otplaćuje kredit koji su zajedno trošili, a ostatak daje njoj da ona na ime djece to troši, no istovremeno se naslikava po raznoraznim skupovima, puši, plaća prijevoze i što ja znam što još ne.

Slažem se da i otac treba doprinositi za uzdržavanje djece, no dali je to baš tako kako ona prikazuje ja to ne znam.
Znam samo da roditelji od bivšeg supruga s time nemaju ništa i da nemože kriviti roditelje jer je i ona ta koja je širila noge a sada kada je zapelo kod nekoga svu bi krivnju svalila na drugoga a nimalo na sebe.

Za njezinu situaciju to najbolje znaju oni sami, tako da kako si prostreš na to ćeš i leći.

Tu se također zapjenila i nekoliko mjeseci nije komunicirala samnom nikako, pa čak niti preko komentara zajedničkih prijatelja, no redovito je lajkala statuse koje sam pisao.

Naime moji statusi su po nekom mom objektivnom i realnom viđenju stvari, a nerijetko se sve svede na zajebanciju i ugodno piskaranje.

Odahnuo sam od njenog napora i ograničenih misli.


Offline Zagreb-Forum

 • MAX-korisnik
 • Postova: 4991
 • Spol: Muški
 • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
Odg: profil Bojana Krnjaja Kaurin na Facebooku
« Odgovori #4 : 27-03-2012, 15:18:59 »
Nakon dužeg zatišja sam na njezinom zidu vidio njene komentare i nisam mogao izdržati da joj ne napomenemm da nije u redu izdvajati ljude sa pozdravima jednih, a druge doslovce tko jebe jer tako pljuje i po ostalima koji su joj na listi prijatelja a ne nalaze se u tom pozdravu.

Nije u redu imati tako ograničen i segregacijski stav.

Tu se odmah nadovezalo stado ustaša s vrijeđanjima da šta ja hoću protiv Bojane, ako mi ne paše Hrvatska neka se selim svojima u Srbiju, a to su sve ekipa od onog Keleminca koji tuče svoju ženu i od onog Stjepana Penca.
Stjepan Penc je donekle OK, dalje ne znam koja je bila komunikacija između njih, no debelog prasca koji se naziva Popaj, a robijao je u Njemačkoj kako se sam hvali, sam morao spustiti na zemlju na jedino njemu prihvatljiv način.
Inače se ne spuštam na razinu primitivaca.

Uslijedili su grupni a ja to zovem čoporativni napadi i verbalne prijetnje a moja malenkost koja je dovoljno luda im je svima uzvratila, te sam ih pozvao neka mi to kažu lice u lice ili ću im istegnuti uši i nabiti cipelu u guzicu, pa neka prijete tamo nekima svojima u svojim vukojebinama od kuda su se i dovukli, a da meni neka nalijepe još jednu ustašku pizdariju imati će samnom osobno posla.

Iako su imali svoje tajne profile, na internetu je lako doći do svih podataka i objavio sam im po zakonu zakonito skupljene podatke javno da se zna koja se to gamad skriva iza takvih profila.

Nastao je opet mir i gamadi sam se riješio a da uopće nisam upotrijebio nijedno sredstvo za deratizaciju koju bi po mom mišljenju svatko od nas trebao napraviti da ne blate ugled naše krvlju stvorene i s lopovima opljačkane države.
« Zadnja izmjena: 27-03-2012, 15:22:01 Mihac™ »

Offline Zagreb-Forum

 • MAX-korisnik
 • Postova: 4991
 • Spol: Muški
 • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
Odg: profil Bojana Krnjaja Kaurin na Facebooku
« Odgovori #5 : 27-03-2012, 15:39:50 »
Gospođa Bojana me ipak radije izbacila s liste prijatelja, negoli da je ijedno jedino slovo napisala proti onih koji su me nazivali četnikom, udbašem, komunjarom, da se radije odselim u Srbiju ako mi ne paše Hrvatska i to upravo oni koji nisu niti rođeni u Hrvatskoj bi mene iselili.
Nezamislivo šta si sve mozgodrkala dozvoljavaju.

Jednog dana mi se obratila s čudnom privatnom porukom jer ju je napala Majda Rumora, a to vam je poznata dama iz afere HAC, te o njoj također imam jako puno toga za napisati jer je ista lažljiva na kvadrat.

Da ne duljim evo vam prepiska Bojane Krnjaje Kaurin samnom.Tekst sa priloga:
3. srpanj 2011
Bojana Kaurin                                                3. srpanj 2011
Bog Željko ja bih te molila u ime starog prijateljstva ako imaš bilo kakve podatke o MAJDI RUMORI da mi pošalješ hoću privatnu tužbu podići za nju juče me javno blatila na tuđem zidu i optužila da sam tvoja fufica i da sam ti brak uništila i da si se rastao zbog mene nazvala me kurvom i droljom ,nikad mi nije bila u prijateljimay niti je uopće poznam objavila sam tu poruku u grupi sve one koje je izvrijeđala majda rumora ..pozdrav uvjek sam te cijenila i poštivala i kao osobu ,i kao čovjeka i kao suborca nikad ružnu riječ nisam rekla protiv tebe..


Željko Bockalo                                                 3. srpanj 2011
ne želim imati posla s nikakvim spletkama, rastao se nisam, brak mi se nije raspao pojma nemam otkuda nekome takve informacije.

Dalje si sami pogledajte prilog sa priložene slike.

Nastavak tih komentara:Jasno sam joj dao do znanja da se ne želim zamarati sa spletkama, kao niti sa Majdom Rumorom, a ona je izjavila nešto što je upravo pogazila nekoliko stotina puta. Dakle dvolična je i lažljiva zmija koju možete hraniti i držati u svojim njedrima, no ona će vas ugristi kad tad.


Fuuuuj...odvratno, a za muškarce se govori da su svinje ako popiju dvije ili tri pive. Što li je onda ovo?
« Zadnja izmjena: 27-03-2012, 16:24:36 Mihac™ »

Offline Zagreb-Forum

 • MAX-korisnik
 • Postova: 4991
 • Spol: Muški
 • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
Odg: profil Bojana Krnjaja Kaurin na Facebooku
« Odgovori #6 : 27-03-2012, 16:01:01 »
Jednog dana sam napisao i ovaj status i od tada počinje ustaško nedojebani horor od raznoraznih mozgodrkala upravo izazvano od strane Boje Krnjaja Kaurin koja nema nimalo stida i morala pisati laži i neistine.

CITAT mog objavljanog teksta na facebook profilu:


Citat: Zagreb-Forum
22. ožujka u 20:12 u blizini Zagreb

    Molio bih sve čitaoce da ne nasjedaju na nikakve braniteljske srcedrapajuće priče iako sam o tome dosta pisao, a i Tomo je neki dan pisao isto.

    Mi nismo ništa drugačiji od bilo koga drugoga, neki rade i imaju sreću da imaju posao, drugi su u mirovini i imaju sreću šta su živi, a o bolestima ionako šutimo i ne zamaramo nikoga sa time.
    Kako nam je to jedino znaju naše žene.
    Svi su dobili koji su u mirovini eventualno pristojne mirovine srazmjerno činu ili funkciji koju su obnašali i uz to imaju invalidninu pa je to pristojna svota ako još jedan član u obitelji radi i nije istina da su jadni, gladni, neshvaćeni, jer si svi mi, a tu na listi imam dosta branitelja, uz svoje slobodno vrijeme kojega imamo cjelu vječnost pred sobom i nešto prtljamo, radimo i pokušavamo stvarati i nadoknaditi ono izgubljeno vrijeme za uzaludnu borbu protiv vjetrenjača.
    Ovdje vidimo puno grupa, raznih udruga ili pojedinaca kako se kite HR zastavama, još nisu izašli iz rata, svima nešto predbacuju, mrze sebe i sve oko sebe a traže pomoć da bi oni živjeli lagodno kao paraziti.

    Treba li nekome pomoći? Pa naravno da treba ako ga je zadesila neka nepogoda pa bio on branitelj ili ne bio, no teško je od 4.2 miliona stanovnika nabasati na nekoga koji se ne kiti braniteljskim statusom.
    Ma to ti je isto kao da po travnjaku hodaš i nadaš se da nećeš stati u pseće govno, a govana svugdje po travi kao i govana od branitelja koji se neprekidno busaju, dok pravi šute o tome i gledaju kako bi tu epizodu izbacili iz sebe sve dok ih ne razjebe recimo Bojana Krnjaja ili recimo Maja Med sa svojim pričama, a takvih ima tu na fejsu na stotine.

    Recimo Bojana Krnjaja Kaurin a zanimljivo je da je pod ta dva prezimena nema u registru, što opet ne znači da nije neki branitelj, ovdje stalno klikče borbene, jebe mater četnicima, a svi su za nju četnici, stalno kuka kako joj je država dužna, žica lovu preko fejsa jer nju jadnu samohranu majku izbacuju iz tuđeg stana a ona jadna ima malu mirovinu.
    Stanje je međutim malo drugačije jer ta jadna žena , bolesna i ovakva i onakva ima dovoljno snage naslikavati se po svim skupovima i plaćati prijevoze, pa se pitam gdje su onda ta djeca i tko ih onda hrani, ima love za dvije kutije cigareta dnevno i neprekidno višenje na fejsu, ima mirovinu daleko veću od prikazanih 3 400 kuna jer joj je to ostatak, a ostalo je kredit, ima dječji dodatak dok ga mnogi od nas nemaju, dobija stipendiju dok mnogi od nas to mogu sanjati, ima besplatne knjige dok mi ostali nemamo, prima invalidninu, prima alementaciju od muža i to mu uzme cijelu plaću a on mora otplaćivati kredit koji je i ona trošila, napada njegove roditelje i tužaka ih da su oni odgovorni što je njihov sin njoj napravio djecu i da moraju prodati kuću da ona ima alementaciju, no ne krivi sebe za širenje nogu, pa uza sve to još kaže da onih par kuna nije mogla otkupiti stan uz povoljnu cijenu.

    Pitam ja vas a što oni koji rade i ne dobijaju plaću, plaćaju participaciju, kupuju knjige, nemaju dječji dodatak, ne laufaju okolo, ne puše dvije kutije cigareta i njih izbacuju ovrhom jer nisu recimo platili HRT harač? Nije se Bojana za njihova primanja niti malo bunila, no buni se kao megalomanka za svoja primanja.

    Ogovorno pišem na ovom statusu da njoj i njoj sličnima ne treba pomoć, njoj treba staratelj i psiholog.

    Ne pomažite takvim ljudima jer im na taj način samo odmažete, a odmažete i svima nama jer to baca lošu sliku na nas sve skupa.

    Svi mi zapadnemo u krizu i ja sam mislio da nikada neću zapasti u krizu jer sam do prošle godine imao dovoljno, no ode ključna kost, stariji sin malo s curom na svoju stranu, nabiju se režije, pokriva se kuća i eto vrag nikada ne spava, no ja ću se pokao izvući i neću si dozvoliti kao niti ijedan od nas da radimo budale iz sebe i budale iz Vas.

    Idem sada zapaliti jednu, a popio bih i pivo, no nažalost ga nemam dok ne predam posao koji sam noćas radio dok ste vi neki spavali :)"

To je bila moja reakcija ne njeno kukanje i cviljenje po raznoraznim grupama, jer su je htjeli izbaciti iz stana koji ona nije isplatila. Da li ga je s tim primanjima mogla isplatiti i sa tim povlasticama je za moj pojam vrlo očigledno, a i već mi je bilo dosta toga da ljudi nasjedaju na srcedrapajuće priče a onda lova nestane i opet hajmo ispočetka.
Tako se ne penje na zelenu granu.


Offline Zagreb-Forum

 • MAX-korisnik
 • Postova: 4991
 • Spol: Muški
 • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
Odg: profil Bojana Krnjaja Kaurin na Facebooku
« Odgovori #7 : 27-03-2012, 16:04:55 »
Na napisani tekst u prethodnom komentaru je Bojana prethodno me blokiravši da ne vidim kakvu radi hajku protiv mene, objavila na svom zidu huškački i neistinit sadržaj koji podliježe Kaznenim zakonima RH.

Ovo je pregled njezinog napisanog teksta:Može li mi itko odgovoriti gdje sam ja to psovao njezinu mrtvu majku ili oca?
Može li mi netko odgovoriti da li sam išta napravio od toga za što me je dotična zmija od osobe optužila?

Ako itko može, onda molim dokaze ili mi se lagano skinite s kurca u protivnome.

Nastavak sa njenog zida 01:Ovdje joj je Gospodin Slobodan Vukovič Bobanvrlo lijepo objasnio neke stvari, no za nju to ne vrijedi i dalje piše kako sam joj psovao mrtvu majku.
Laže zmija podla i zmiji se ne staje na rep, nego joj se glava skida da ne ugrize još nekoga i da ne širi svoj mrziteljski otrov okolo

Nastavak sa njenog zida 02:
Ovdje vidimo i da Drago Rezo već puje moju majku, jer je izmanipuliran od ustaški zadojene Bojane, a i sam je isto takav, dok su moji podatci vrlo istiniti i pun ih je internet. Dakle podatci koje sam objavio o generalima svatko od vas može proneći na internetu.

Bojana, Bojana, ja tebi nisam psovao majku ali tvoje usrane ustaše meni jesu.
Da vidimo dokle si ti dovela to stanje Bojana i kakva si ti to uopće žena, imaš li morala, obraza, da li si uopće zaslužila odgajati djecu?
Ta djeca odgajana na taj način da mrze vrlo vjerojatno neće daleko dogurati ako se ugledaju na tebe gospođo branioteljice što svima predbacuješ šta si bila u ratu i svi smo ti mi krivi jer ti nemaš dovoljno novaca, no ne pitaš se što je sa onim ženama iz Kamenskog koje su do nedavno iz poreza izdvajale da bi ti dobila mirovinu.
Ne misliš li da si ti kao domoljupka i najveća Hrvatica koja hoda po svim skupovima mogla napisati ili kazati ili se pridružiti njima za njihova prava?

Ne Bojana, tebe čisto boli pička za ljude koji su ostaloi bez posla i samo sebično gledaš svoje interese.

Za ovo me možeš tužiti što sam napisao da te čisto boli pička za druge i da je to uvreda za tebe, no dokazati ću upravo suprotno, jer si ti izvrijeđala sve i baš te zabole pička za ostali narod, za poreze, za ono što ljudi umjesto plaće dobiju bonove, za ono što ljudi na kredit kupuju knjige, za ono što ti ne plaćaš participaciju za liječnika, a vidiš drga Bojana sve to drugi ljudi plaćaju i ja iako sam branitelj i iako imam veći invaliditet od tebe, ne mrzim ljude i suosjećam upravo sa tim radnicima.
« Zadnja izmjena: 27-03-2012, 16:21:18 Mihac™ »