* User Login

Dobrodošli, Gost. Molimo prijavite se ili se registrirajte. Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Select language:
Ili se prijavite pomoću računa svoje društvene mreže

Pretraži

Autor Tema: Uvod  (Posjeta: 2809 )

Offline Zagreb-Forum

  • MAX-korisnik
  • Postova: 4991
  • Spol: Muški
  • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
Uvod
« : 10-03-2014, 17:44:16 »
 
OPPT Hrvatska


Dana 25.12.2012. zbio se događaj bez presedana u ljudskoj povijesti.

Nakon višegodišnjeg rada i istraživanja provedenih unutar državnih i međunarodnih financijskih sustava, od strane mnogih predanih stručnjaka na raznim područjima koji su djelovali kako unutar tako i izvan sustava – izrađen je dokumenat naslova

PARADIGM ULTIMATE FINDINGS & CONCLUSIONS a koji možete pročitati OVDJE .

Zaključci tog opsežnog dokumenta mogu se svesti u jednu rečenicu – sustav u kojem živimo prekoračio je granicu bez povratka te nezaustavljivo srlja u propast i ne može se ništa učiniti kako bi se sustav sanirao ili popravio.

Donešena je jedina moguća odluka – sustav kao takav mora biti ukinut i poništen.

Uslijedila je dugotrajna pravna procedura koja je za posljedicu imala zakonito poništenje korumpiranog i nepopravljivog sustava.
Gore spomenuti događaj jest javna objava dokumenata kojima je sustav zakonito poništen a koje su kreirali, valjano i propisno urudžbirali kroz seriju vrlo kompliciranih pravnih procedura u planetarni zakon poznatiji kao Uniform Commercial Code (UCC – za više informacija pogledati pod Učionica) hrabri i odlučni muškarci i žene – stručnjaci u tom području okupljeni u The One People’s Public Trust 1776 (OPPT) – a u korist i na dobrobit svih žitelja naše planete.

Spomenuta dokumentacija kaže – zakonski je ukinuto – poništeno – prestalo postojati – 194 svjetskih vlada, centralne banke, poslovne banke, UN, BIS, policija, sudovi, korporacije – zapravo svi sustavi koji su temeljeni na sustavu kontrole – financijske, pravne, gospodarske, političke, vojne – a koji su po definiciji – robovlasnički sustavi kontrole koji svojataju pravo nad suverenitetom svakog ljudskog bića pojedinačno.
Svjesni smo da ova informacija može biti vrlo teška za shvaćanje i prihvaćanje ljudima koji mnogo godina žive pod iznimnim pritiskom sustava, često se boreći za golo preživljavanje te da su mnogi u psihološkom stanju depresije i beznađa ne vjerujući da se išta može promijeniti.
Spomenuti sustavi kontrole sada funkcioniraju isključivo zbog fizikalnog zakona inercije.

VALJANO URUDŽBIRANA I NEOSPORENA UCC dokumentacija OPPT-a znači da se pravni poredak promijenio u korist sviju nas. Na nama, svakome ponaosob, jest zadaća da ga oživotvorimo ukoliko takvu odluku donesemo.

Stisak medijske blokade i dalje ne popušta. Ove informacije teško dopiru do ljudi.

Zbog toga smo odlučili ponuditi platformu uz pomoć koje ljudi mogu sami istražiti pozadinu i značaj OPPT-a te donijeti racionalnu odluku o tome što će ČINITI i što JESU u novome svijetu koji nezaustavljivo hrli prema našoj svijesti – svijetu istinske slobode i odgovornosti.

Istražite našu stranicu i saznajte više.
 

Oznake: