* User Login

Dobrodošli, Gost. Molimo prijavite se ili se registrirajte. Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Select language:
Ili se prijavite pomoću računa svoje društvene mreže

Pretraži

Autor Tema: Robert Pilipović- Vrijeme je da se narod prikloni Nini Kuluz  (Posjeta: 971 )

Offline Zagreb-Forum

  • MAX-korisnik
  • Postova: 4984
  • Spol: Muški
  • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®

Uspon i pad Roberta Pilipovića

Mladić koji je za vrijeme požara u Splitu dospio u medije, svima je postao popularan. No slava brzo udara u glavu i pokazuje se pravo lice.
Otvaranjem grupe na Facebook mreži pod nazivom "Vrijeme je da narod kaže DOSTA", sa prvotnim ciljem pritiska prema državnim dužnosnicima i pravima na dostojan život, iste ciljeve je brutalno preokrenuo u osobni feministički progon očeva.

Zatvorivši grupu za komentare i razmjenu mišljenja, nametnuo je stav okupljanja za Ninu Kuluz, koja je pravomoćno osuđena za otmicu talijanskog djeteta, koja dijete mora predati ocu, a skrivala se godinama po Bosni.
Pri tome taji bitne činjenice, a to je da je gradonačelnik Opara, član HDZ-a, Nini Kuluz isplatio 10 000 kuna gradskog novca iako Nina Kuluz nije socijalni slučaj.
Zatajio je isto tako sve druge važne činjenice, kao to da je Nina Kuluz živjela 20 godina u Italiji, da je pobjegla sa djetetom u BiH, da je tek nedavno doselila u Split, te da je sud presudio u korist oca i oduzeo istoj skrbništvo nad djetetom.

Robert Pilipović isto tako ne argumentirano širi javnosti informacije da je otac djeteta potkupio pravosuđe i sve institucije. No to će morati dokazati na sudu u slučaju da ga otac djeteta tuži radi klevete.

Robert Pilipović, zanemaruje prava očeva i usprkos sudskoj presudi alarmira javnost dezinformirajući je da je to "splitsko dite"....što naravno nije točno.

Radi namjere u sprječavanju izvršenja sudskog rješenja i onemogućavanja rada službenih osoba, protiv dotičnog i drugih osoba biti će pravovremeno obaviješteno ravnateljstvo policije.

Zakon mora biti za sve jednak, a ne kada je presuda u korist žena, tada je to ispravno, no kada u malim promilima otac dobije presudu, tada se želi feminističkim pristupom i anarhijom, poništiti pravo oca na dijete.

Dijete ima pravo na oba roditelja, jednako kao što roditelji imaju jednaka prava nad zajedničkim djetetom.
Oba roditelja se moraju skrbiti o zajedničkom djetetu, a skrbništvo dobiva roditelj koji ima više mogućnosti biti dobar roditelj.

Presuda se mora poštivati, te za presude postoji pravni lijek, a ne anarhija kojom bi se izazvao presedan za sve sudske odluke koje ne odgovaraju majkama.
« Zadnja izmjena: 03-02-2018, 18:24:47 Mihac™ »