Autor Tema: Gay parada u Beogradu  (Posjeta: 6725 )

Offline Zagreb-Forum

 • MAX-korisnik
 • Postova: 4983
 • Spol: Muški
 • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
Gay parada u Beogradu
« : 18-09-2009, 18:18:17 »
U NEDJELJU BEOGRAD PRIDE NAKON OSAM GODINA Na gay paradi u Beogradu sudjelovat će i hrvatski građani "Povorka ponosa" je prema riječima ministra unutarnjih poslova Srbije Ivice Dačića "skup iznimno visokog rizika", ali je od neizmjerne važnosti za sve LGBTIQ osobe u Srbiji.  Autor: S. Majdandžić 18.09.2009 13:48
Na gay paradi u Beogradu sudjelovat će i hrvatski građani
     (Foto: AFP)   
"Povorka ponosa" homoseksualnih, biseksualnih, transrodnih, interseksualnih i queer osoba Belgrade Pride 2009. koja će se u nedjelju održati pod motom "Vrijeme je za ravnopravnost", okupit će i 40-ak osoba iz Zagreba, Rijeke, Slavonskog Broda i Vukovara, najavili su organizatori Zagreb Pridea.
Beogradsku "Povorku ponosa", koja se organizira prvi puta nakon osam godina, podržale su brojne nevladine organizacije u regiji, međunarodne organizacije kao i javne osobe iz Srbije, Hrvatske i Slovenije.
    Političku potporu izrazili su i švedska vlada u svojstvu predsjedavateljice Europske unije te nizozemsko, američko, britansko i francusko veleposlanstvo u Republici Srbiji.
"Povorka ponosa" je prema riječima ministra unutarnjih poslova Srbije Ivice Dačića "skup iznimno visokog rizika", ali je od neizmjerne važnosti za sve LGBTIQ osobe u Srbiji. Vlada Srbije je jučer priopćila da "državni organi trebaju osigurati izražavanje jednakopravnosti i različitosti".
« Zadnja izmjena: 18-09-2009, 21:20:45 Mihacâ„¢ »

Offline Zagreb-Forum

 • Stari Korisnik
 • Postova: 1858
 • Spol: Muški
Odg: Gay parada u Beogradu
« Odgovori #1 : 18-09-2009, 22:52:58 »
Gdje je granica?
Dva muškarca ili dvije žene žive u zajedništvu-braku, normalno? Ajde neka to prihvatimo da je normalno šta je slijedeće? Mogu posvojiti dijete i šta će onda biti s tim djetetom? Šta je slijedeće?
Pedofili traže svoja prava i da se ne kažnjava seks s maloljetnicima.
Koliko godina granica, 16, 14, 12?
Šta je slijedeće?
Incest?
Gdje je granica i gdje povuči crtu?

Ovaj događaj u Beogradu će možda biti zanimljiviji ako ime se priduže delije i grobari.
« Zadnja izmjena: 19-09-2009, 10:21:55 Azriel »

Offline Zagreb-Forum

 • MAX-korisnik
 • Postova: 4983
 • Spol: Muški
 • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
Odg: Gay parada u Beogradu
« Odgovori #2 : 18-09-2009, 23:46:18 »
Gledam to onako sa svoje strane i vidim da su to poremećene osobe do bola i iskompleksirane do bola jer si nisu mogli naći partnera suprotnog spola, te je tu isključivo stavar u njima.
Ako oni žele da ja prihvatim da je njihovo normalno da se prcaju u analni otvor i da javno to paradiraju i još im se financira udruga iz proračuna, e pa brale moj za mene dupe služi za prdenje i sranje i tu je kraj svake priče.
Sa ženske strane isto tako, pa kako će se samo milovati ako ne dobiju kobasu među moge, a onda idu u seksi šop kupovati big joe 25 cm s akumulatorom od 175 ah da se seksualno zadovoljavaju dok joj klitoris ne otpadne.
Jebaj ga, ali meni je to nenormalno i nema šanse da ću ikada to prihvatiti, a osobito zato što ta manjina iskompleksiranih budaletina, kretena i ništ koristi želi nametnuti nama večini neke svoje stavove o normalnosti.
Po tome sam ja nenormalan, a oni normalni.

Što ne ide ne ide i nadam se da će ih oni u Beogradu dobro ispendrečiti, tamo nije kao kod nas zločin iz mržnje ako pedera krivo pogledaš.

Offline Zagreb-Forum

 • EX Korisnik
 • Postova: 2849
 • Spol: Muški
Odg: Gay parada u Beogradu
« Odgovori #3 : 19-09-2009, 10:18:17 »
ja se ne opterećujem njima...
Mene osobno smeta što je granica za sex najniža kod nas.
14 godina.
To pogoduje konzervativcima, ciganima i pedofilima.
Drugim rječima to znači da ja stari konj od 42 godine, slobodno mogu zavesti djete od 14 godina i jedan dan, i slobodno se sexati.
Bez obzira bio to dječak ili djevojčica...
Moja baka je rodila moju mamu sa 17.
To je bilo polovicom prošlog stoljeća.
Djed je od nje bio stariji 11 godina.
OK možda je to nekad bilo normalno, no danas bi trebala postojati zaštita djece..
recimo do 21 godine, zakonska razlika između partnera nebi trebala prelaziti 5 godina.
I mislim da ovom nije mjesto u sexu, ljubavi i romantici, nego pod politikom.....
« Zadnja izmjena: 19-09-2009, 10:21:35 Azriel »

Offline Zagreb-Forum

 • MAX-korisnik
 • Postova: 4983
 • Spol: Muški
 • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
Odg: Gay parada u Beogradu
« Odgovori #4 : 19-09-2009, 10:25:44 »
Pa, da nije sels i romantika, a oni rade revoluciju tražeći slobodu izražavanja na javnom mjestu i nekakva priznavanja, ali nije ni politika, osim što su političari očigledne pederčine.

Po meni bi to bio slučaj za psihijatriju, a ima korisnika kojima je mjesto u takvom PDF-u.

Granice za muško žemsko bi se trebalo povečati na 10 godina, a ono viška je stvarno previše. Recimo muškarac ima svoju vršnjakinju i to nije to, jer je mlađa koka bolja po svemu, a par godina razlike ti daje prednost i iskustvo da žena ne može vrludati, a i muškarac nema razloga za to jer doma ima mlađe. Uglavnom to bi bila neka tema za brakove, ne znam da li ima kakva takva.

Offline Zagreb-Forum

 • EX Korisnik
 • Postova: 2849
 • Spol: Muški
Odg: Gay parada u Beogradu
« Odgovori #5 : 19-09-2009, 10:34:24 »
pa dobro, jedno je razlika godina iznad 20, i tu me baš briga, međutim problem je kad ćelavi mlatimudan sa 35, zavede djete od 16, sa brdom krijumčarene love, i bmw-om, te ju vodi na cajke...
To također nije normalno....

Offline Zagreb-Forum

 • MAX-korisnik
 • Postova: 4983
 • Spol: Muški
 • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
Odg: Gay parada u Beogradu
« Odgovori #6 : 19-09-2009, 11:07:21 »
Normalno da to nije normalno, ali tu veliku ulogu igraju i roditelji s ženske strane.
Osoban primjer je kad je moj stariji dopeljao doma curetak koji je godinu mlađa od njega, a roditelji njezini samo kažu da neka ona slobodno bude kod njega jer je on iz dobre familije.
Jebaj ga sine, rekoh ja njemu, ali ona nije iz dobre familije čim se vucara kasno navečer i trči za kurcom dok roditelji ne reagiraju, te neka to goni od kuće što dalje.

Offline Zagreb-Forum

 • Mladi član
 • Postova: 367
 • Spol: Muški
Odg: Gay parada u Beogradu
« Odgovori #7 : 19-09-2009, 18:49:53 »
Pa u velikoj večini za takvo i slična ponašanja su krivi roditelji i njihova nebriga za djecu(gdje su.što rade,s kim su u društvu i sl).
Velika večina od problema i ganjanja love nevidi ništa osim svojih problema i kako će ih rješiti te djecu prepuštaju društvu i neka se sami snalaze i brinu, a oni u skladu sa financijskim mogučnostima coltaju i kupuju što djeca žele kako bi kupili tzv.ljubav i brigu za koje isti nemaju vremena.
Čast pojedincima ali nam je društvo u k***u kao i izvrnute vrijednosti kojih više ni nema i nepoštuju se.
Danas poštenje,radišnost,brižnost,ljubav,briga za obitelj i sl. necijeni se više i tko imalo pokaže nešto od navedenog ispada budaletina i glupan :batina: .
Danas ako nisi bahat,lopuža,mučkaroš,vucibatina,probisvet nevaljaš i nisi nikakav drug,prijatelj,lega odnosno nisi od koristi.(a kod nas se baš to cijeni) totalno su se vrijednosti izokrenuke naravno uz pomoć društva i nebrigu države.
Pa se djeca okreču drugim vrijednostima i postaju buntovnici(radi nebrige roditelja i društva opčenito) koji naštete najviše sebi(droga,alkohol,homosksualnost i sl. gadosti).

Offline Zagreb-Forum

 • MAX-korisnik
 • Postova: 4983
 • Spol: Muški
 • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
Odg: Gay parada u Beogradu
« Odgovori #8 : 28-09-2009, 11:01:38 »
Kako vidimo od prije razbijanje gay parade u Beogradu!Vidimo i kasnije rezultate kad su htjeli organizirati novu paradu,ali voljom naroda koji je imao muda pokazati za nešto da je bolesno ili neprimjereno , ipak se desilo ono što je normalno, a to je da pederi imaju svoja prava i dalje, ali u svojim kućama i u svoja 4 zida mogu paradirati do mile volje, a ne manetati svoje fiks ideje ostalim ljudima.
   

 
  Svijet|19.09.2009. u 13:05
    Gay parada u Beogradu "Povorka ponosa" neće se održati Organizatori Povorke ponosa dobili su od nadležnih rješenje da ne može da se garantuje bezbjednost skupa i kažu da zato nema osnova da se ta manifestacija održi, izvještava B92.
 
Foto: AFP
Na vanrednoj konferenciji za novinare, organizatori Povorke saopštili su da su, posle sastanka s premijerom Srbije Mirkom Cvetkovićem, dobili rješenje od nadležnih da je skup visoko rizičan, i da zbog velikog rizika da dođe do ekscesa, ne može da se garantuje bezbjednost.

"To nije zabrana de jure, ali je zabrana de fakto", rekao je Dušan Kosanović iz organizacionog odbora Povorke.

Organizatori su saopštili da preporuka da se održi skup na nekoj drugoj lokaciji ne može da se prihvati i da tamo skupa neće biti.

Na konferenciji za novinare rečeno je i da zbog svega što se dogodilo - država je kapitulirala pred nasiljem.

Dragana Vučković iz organizacionog odbora Povorke objasnila je da su oni imali sastanak sa premijerom Mirkom Cvetkovićem, na kojem im je predočeno da se skup zbog visokog rizika izmješta na Ušće.

"Time smo, zapravo, dobili poruku da skup ne može da se održi", navela je ona.

Vučkovićeva je rekla i da im je uručeno rješenje koje je potpisao direktor policije Milorad Veljović, u kome je navedeno da je manifestacija visoko rizična, te da bezbjednost tog skupa ne može da se garantuje.  (Sarajevo-x.com)
 
« Zadnja izmjena: 28-09-2009, 11:18:07 Mihacâ„¢ »

Oznake: