Autor Tema: Todorić i bonovi Konzuma  (Posjeta: 2671 )

Offline Zagreb-Forum

  • MAX-korisnik
  • Postova: 4983
  • Spol: Muški
  • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
Todorić i bonovi Konzuma
« : 12-12-2012, 11:15:10 »
Todorić, Narodna banka, policija, Uskok i političari koji sjede u vladi, su zajedničkim nazivnikom zločinačka organizacija.

Zločinačka organizacija je udruženje dvije ili više osoba koje čine kaznena djela, a regulirano KZ-om koji ne služi doslovce ničemu, osim za vršenje terora nad običnim smrtnicima.

Dakle ako je plaća nagrada za rad, postavlja se pitanje kako to političari dobivaju plaću, a ne rade ništa, dapače čak niti ne dolaze na posao, nema ih u saboru ili kopaju šmrklje, čitaju novine, mobiteliraju i slično.

Nije li to protuustavno, jer Ustav kaže da je zakon isti za sve?

Ako ustav kaže da radnik mora dostojno živjeti od svog rada, tada se postavlja pitanje kako to Todorić izdaje svoje Konzumove bonove koji nisu sredstvo plaćanja, a sa tim bonovima ne možete platiti struju, kupiti knjige djeci, platiti javni prijevoz koji ste već platili kroz prirez.

Radnik sam treba raspolagati svojom plaćom, a ne da se utječe na njegovu slobodnu volju i da ga se usmjerava da kupuje u trgovačkoj kući s kojom njegova tvrtka radi prijeboj.

To znači ako je radnik prijavljen na minimalac, a dio plaće dobiva u bonovima, da je isti radnik u podčinjenom položaju naspram nekog seronje u kancelariji koji je trebao poduzeti pravne radnje i spriječiti Todorića da to radi i dalje, a izdaje rješenja recimo o iskopčanju električne energije jer elektra ne prima bonove od Todorića.

Čekaj malo. Tko ovdje koga jebe?

Radniku se piše da je neplatiša.
A sa čime će platiti ako dobije dio plaće u bonovima, Todorić pere novac na taj način i dalje se bogati, a ljudi ovrhama ostaju bez imovine jer je jedini i isključivi krivac za to upravo onaj debeloguzi političar čiju kampanju financira Todorić da bi mu ovaj za uzvrat skrojio zakone po njegovoj mjeri i da se radnik jedino može jebati s takvom pravnom državom ili boriti se protiv sustava koji je korumpiran od vrha, pa sve do onog činovnika za šalterom koji upravo i drži te korumpirane smradove u foteljama.

Zakon kaže, zabranjeno ju pravnim i fizičkim osobama izdavanje i uporaba pisanih isprava (bonova i sl.) koje služe kao sredstvo plaćanja proizvoda i usluga te za isplatu plaća i naknadu troškova i ostalih materijalnih prava, čije izdavanje i uporaba nisu utvrđeni zakonom i drugim propisima na temelju zakona. Zakonom o čeku (NN74/94 propisane su i novčane kazne za pravne i fizičke osobe za kršenje ove odredbe.......

Očito je da tko jebe zakon, tko jebe radnika i njegova prava.

Radniku se mora oteti i ona imovina koja nije oteta tajkunizacijom,  privatizacijom društvene imovine, te se sada mora pribjeći legalnoj otimačini.

Draga gospodo od mene možete dobiti jedino letvu po leđima i da vas umočim u smolu i posipam s perjem.
Naime jedino to i zaslužujete, a onda da vas se protjera u pizdu materinu u vaše pripizdine od kuda ste se i dovukli pod okriljem domoljublja pljačkati društvenu imovinu i narod.

I sada mi još recite da niste zločinačka organizacija.......

Offline Zagreb-Forum

  • Stari Korisnik
  • Postova: 1381
  • Spol: Muški
  • Korabljoni Sekretar
Odg: Todorić i bonovi Konzuma
« Odgovori #1 : 12-12-2012, 22:07:43 »
Todorić, Narodna banka, policija, Uskok i političari koji sjede u vladi, su zajedničkim nazivnikom zločinačka organizacija.

Zanimljivo je ovo što si rekao o bonovima. Zbilja, kada se malo razmišlja okolo toga.., nije li se taj Todorić drznuo da uvodi svoju valutu u opticaj u državi u kojoj već postoji nacionalna valuta i zove se kuna. Onda mi se nameće pitanje da li je u Hrvatskoj puštena u opticaj potrebna ili odgovarajuća količina novca ili kuna. Svugdje okolo cirkuliraju strane valute, nitko nema kune, i ne samo da ih nema za investicije nego ih radnici nemaju niti za kupiti osnovne namirnice?!

A što se tiče da li su ovi koje si nabrojio zločinačka organizacije - nisu. Oni su malčiki, tj. glupsoni, skupina svega i svačega, ponajprije kaleidoskopskih idiota, osoba demonske psihe, zombija i osoba niže-životinjske psihe.

Oznake:
 
Srodne Teme

  Naslov / Autor Odgovora Zadnji post
3 Odgovora
3900 Hitova
Zadnji post 27-10-2011, 13:15:46
Zagreb-Forum