Autor Tema: Hrastovi kreveti u MARINIANIS trgovini  (Posjeta: 6893 )

Offline Zagreb-Forum

 • MAX-korisnik
 • Postova: 4983
 • Spol: Muški
 • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
Hrastovi kreveti u MARINIANIS trgovini
« : 11-09-2008, 22:39:53 »
Odlučio sam se u novu kuću staviti i nove krevete i tako dođem u trgovinu Marinianis i pronađem hrastove krevete koji bi mi odgovarali prema kvaliteti kako se deklarira (ne mislim kupovati od iverice svake dvije godine krevete) i vjerujem da ću dobiti i ono što sam platio.

Međutim desila se takva situacija da sam dobio maćka u vreći (odnosno  k*rac da mi oproste čitatelji na izrazu).

Veliki dio Vas zna da ne žalim novac za kvalitetu, a i postoje slike kako mi je uređena kuća, te obožavam prirodno drvo, a i želim pomoći domaću proizvodnju, makar je stvarno i zadnji cigan (tako ih ja zovem) daleko kulturniji nego djelatnici u trgovini Marinianis sa sjedištem u Aveniji Dubrava br.43. nasjeo sam na kupovinu.

Što se desilo?

Kupio sam kulturno krevete koji su izloženi, a sutradan sam dobio u kutijama dijelove koje sam morao sastavljati kao lego kocke, no to je uobičajeno kod nas i znam valjda zavrnuti nekoliko vijaka, te je uostalom takav namještaj lakše i ugraditi ako ste na katu (kod mene je na katu).

Kad sam otvorio kutije unutra sam našao krš i lom koji nema šanse da odgovara bilo kojoj kvaliteti, a kamoli onoj koja je deklarirana prilikom atesta, te sam nakon nekoliko sati razgovora s proizvođaćem dogovorio i zamjenu, no ovi mlatimudani očito prkose kurcu i imaju neke svoje ideje o dostavi i poštivanju kupca.

Proizvođać je njima kulturno dostavio druge krevete i to dodatno obrađene s povećanom pažnjom, jer tko radi taj i griješi, a ovi oćekivaju da ću ih čekati svaki dan kod kuće kada će netko parkirati kamion, a bez da se najave. Pa jebem mu mater, valjda imam i ja nekog posla, a ne da drkam kod kuće oćekujući da mi se netko smiluje za moj novac, pa sam to uredno nakon nekoliko upozorenja da se ne zajebavaju samnom prijavio u inspektorat, pa u zaštitu potrošača, a zatim i u euroinspekt, a sve popraćeno sa snimkama trenutnog stanja.

Želim ono što sam platio, kao i obeštećenje za pretrpljeni gubitak vremena i neostvarenu dobit i spreman sam potrošiti još 1500 kuna da kupim motornu pilu ,te da taj namještaj izrežem s motorkom i da ga dostavim pred tu trgovinu, pa neka si rade roštilj od njega, a za sirovinu neka si uzmu nekog političara koji laprda da treba kupiti hrvatsko.

Ma, treba to sve uništiti i trebaju svi ostati gladni da bi znali cijeniti rad i poštivati kupca, a ne biti bahati i bezobrazni.

Offline Zagreb-Forum

 • MAX-korisnik
 • Postova: 4983
 • Spol: Muški
 • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
Odg: Hrastovi kreveti u MARINIANIS trgovini
« Odgovori #1 : 11-09-2008, 22:52:48 »

Neobrađeni dijelovi stranice na kojem se dijete može ozlijediti, kao i onaj tko će čistiti, a i jako je ružno za gledati kako je aljkavo napravljeno.Ovdje imamo još malo i druge podnice, a to mi se nikako ne čini da je neka kvaliteta. Zamislite da mi sin dopelja curu i da se ono kao malo pohrvaju :Sex: i da propadnu kroz krevet .
Nažalost to je iz ove tvrtke http://www.pokucstvo-palijan.hr/ gdje mi se gosp. Zdravko čini izuzetno susretljiv (svi griješimo, a tako i njegovi djelatnici), no nikako ne mogu priječi preko toga da su me u MARINIANISu pokušali napraviti majmunom.
Zna se vrlo dobro kad su mi u Gramatu pokušali uvaliti robu neadekvatne kvalitete da je vraćen cijeli šleper i da sam dobio drugu robu kao i naknadu štete za neostvarenu dobit i stajanje u radu. Ovdje nisam tražio, ama baš ništa osim onog što sam platio, a to je mala sitnica u cijeni (nešto preko 5.000,00 kuna) :rofl:


Offline Zagreb-Forum

 • MAX-korisnik
 • Postova: 4983
 • Spol: Muški
 • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
Odg: Hrastovi kreveti u MARINIANIS trgovini
« Odgovori #2 : 19-12-2008, 19:18:28 »
Zadnja stvar je koju sam dobio od drvoinspekta, jer sam ih i prijavio, je da je Pokućstvu Palijan oduzet atest i da mu je zabranjena daljnja prodaja u Hrvatskoj.
Krevete sam dobio druge, ali nije to ono kako je trebalo biti i kako se reklamira.

Offline Zagreb-Forum

 • Stari Korisnik
 • Postova: 1343
 • Spol: Muški
Odg: Hrastovi kreveti u MARINIANIS trgovini
« Odgovori #3 : 20-12-2008, 21:44:58 »
ja sam oduvijek skeptićan prema hrvatskim proizvodima i ne znaima baš nazovi hrvatska kvaliteta! neka kupuju oni koji to potenciraju ja ne sigurno............samo što to ne rade niti oni! pa miha šta ti bi?

Offline Zagreb-Forum

 • MAX-korisnik
 • Postova: 4983
 • Spol: Muški
 • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
Odg: Hrastovi kreveti u MARINIANIS trgovini
« Odgovori #4 : 21-12-2008, 15:13:47 »
Citat: Zagreb-Forum

...........samo što to ne rade niti oni! pa miha šta ti bi?

Jebiga,ja bi normalne stolce i krevete kakve je nekada moj pokojni djed radio i to bez ijednog ćavla ili šarafa i nikad se nije rasušilo ili rasklimalo ali znam da puno tražim i da je sve to industrijska proizvodnja i da nema više prirodnog sušenja drveta.
Ipak to ne znači da kad hoću šiknuti ženu na stolu da se taj stol mora raspasti ili krevet. To mora biti čvrsto i trajno.

Offline Zagreb-Forum

 • Mladi član
 • Postova: 569
Odg: Hrastovi kreveti u MARINIANIS trgovini
« Odgovori #5 : 20-04-2009, 14:10:02 »

kužim te ...moj muž je stolar.

Oznake: