Autor Tema: Izrada web stranica i SEO optimizacija  (Posjeta: 214 )

Offline Zagreb-Forum

  • Tek počeo
  • Postova: 1
  • Spol: Muški
Izrada web stranica i SEO optimizacija
« : 06-11-2018, 09:22:31 »
Pozdrav svima,

Da se predstavimo, mi smo mala Digital Marketing tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, Kala Presence.

Bavimo se:

SEO Optimizacija
Izrada Web Stranica
Google Oglasi
Facebook Oglasi
Marketing Sadržaja
Marketing na Društvenim Mrežama
Repotacijski Menadžment
PPC Oglašavanje

Evo samo kratki pregled što je to SEO optimizacija:

Ako imate informativnu, funkcionalnu i dobro dizajniranu web stranicu, ali smatrate da i dalje nije iskorišten puni potencijal Vaše online prisutnosti, te da i dalje niste dovoljno vidljivi svojim ciljanim klijentima, vrijeme je za SEO optimizaciju. Kala Presence, najbolja marketinška agencija u Zagrebu preuzet će stvari u svoje iskusne ruke i pretvoriti vašu web stranicu u visoko rangiranu, vidljivu, konkurentnu i posjećenu stranicu.
SEO optimizacija je proces pozicioniranja vaše web stranice što bolje i više na internetskim tražilicama, idealno na prvu ili drugu stranicu rezultata Google tražilice. Google rangira vašu stranicu prema važnosti, odnosno prema ključnim riječima vezanim za vaš proizvod ili uslugu. Stručni tim Kale Presence detaljno analizira način na koji korisnici pretražuju vaš proizvod i usluge te dolazi do najvažnijih ključnih riječi i izraza koji utječu na rangiranje, te ih uključuje u sadržaj vaše web stranice.
Uz naš profesionalan SEO tim, te dobro osmišljene i provjerene strategije, vrlo brzo ćete osjetiti pomak i napredak u svojem poslovanju.

Svakako nas posjetite.
https://kalapresence.hr/


Offline Zagreb-Forum

  • Tek počeo
  • Postova: 2
  • Iznajmljivanje šatora Zagreb i Selidbe Zagreb
Odg: Izrada web stranica i SEO optimizacija
« Odgovori #1 : Jučer u 11:49:31 »
Tvrtka M&M Šatori se već dugi niz godina bavi iznajmljivanjem šatora te sve popratne opreme. Dugogodišnje iskustvo je ono što nas ističe pred cijelom konkurencijom. Uvjerljivo najpovoljnija usluga u Zagrebu te profesionalni radnici će uljepšati sva Vaša slavlja. Uz šatore, bavimo se i prijevozom roba, selidbama i prijevozom tereta kombijem. Svakako nas posjetite na našoj web stranici.

Ako smo Vam uspjeli pokazati zašto nam sve veći broj klijenata daje povjerenje te zašto smo pomgli uljepšati preko 170 svečanosti sa našim šatorima i dodatnom opremom i zašto smo jedna od najboljih i najpovoljnihih tvrtki za trasport roba i selidbe u Zagrebu, nazovite nas i recite nam Vaše zahtjeve i sigurni smo da se možemo sve dogovoriti i da ćete biti prezadovoljni našim uslugama.

Iznajmljivanje šatora Zagreb
Najam šatora Zagreb
Šatori Zagreb
Najam pagoda Zagreb
Najam podova
Najam tepiha za šatore
Najam stolova za slavlja
Najam klupa za slavlje Zagreb
Najam grijalica Zagreb
Prijevoz robe zagreb
Selidbe Zagreb

M&M Šatori
Istarska ul. 42, 10410, Petrovina Turopoljska
095 526 9057

http://mm-satori.com/

http://mm-satori.com/iznajmljivanje-satora-zagreb/

http://mm-satori.com/transport-robe-zagreb/

Oznake: